Werken bij Topdak Dakbedekkingen BV? Wij zijn op zoek naar voorman dakdekkers & dakdekkers

  Kwaliteit en veiligheid op het dak

  Topdak Dakbedekkingen BV is al 20 jaar het vertrouwde adres voor een duurzaam en probleemloos dak.

  Dakteam Stadgenoot

  Stadgenoot in Amsterdam koos voor Topdak Dakbedekkingen BV. Samen met twee collega- dakspecialisten zijn wij verantwoordelijk voor een structurele aanpak van het dagelijks beheer en onderhoud van de daken.

  Exploitatiekosten omlaag, huurderstevredenheid omhoog

  De samenwerking tussen Stadgenoot en de dakspecialisten geeft aantoonbaar resultaat. Het aantal lekkages daalde in de afgelopen drie jaar met 34%. Daarmee realiseerde Stadgenoot een besparing van maar liefst 250.000 per jaar. Tegelijkertijd steeg de huurderstevredenheid. Een win-win situatie voor alle partijen!

  Dakteam Eigen Haard

  Eigen Haard in Amsterdam koos voor Topdak Dakbedekkingen BV. Samen met drie collega-dakspecialisten zijn wij verantwoordelijk voor een structuele aanpak van
  het dagelijks beheer en onderhoud van de daken. Het samenwerkingscontract is in december 2016 ondertekend en is per 1 januari 2017 geëffectueerd.

  Best Roofing Derbigum

  Topdak Dakbedekkingen BV is lid van het Performance Derbigum netwerk, een internationaal netwerk van geselecteerde dakdekkersbedrijven. Wij dragen daarom het kwaliteitslabel Best Roofing Derbigum.

  10 jaar garantie

  Binnen het Derbigum concept vindt controle plaats op dakontwerp, materiaal en uitvoering. Deze controle wordt uitgevoerd door de kwaliteitsdienst van Empol BV. Hierdoor bent u verzekerd van 10 jaar Derbigum garantie.

  Aangesloten bij Vebidak

  Topdak Dakbedekkingen BV is aangesloten bij Vebidak, de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven.

  Veilig werken op uw dak

  Topdak Dakbedekkingen BV is leverancier van het unieke valbeveiligingssysteem Ensafe MARQ S-Line. Dit synthetische kabeltrajectsysteem, met signaalkleur voor een betere zichtbaarheid, heeft een onbeperkte levensduur.

  Voor MARQ S-Line geldt dan ook een levenslange product- en installatiegarantie.

  MARQ S-Line excelleert in sterk veranderlijke weersomstandigheden. Dankzij dit systeem werken onderhoudsbedrijven veilig aan uw daken en gevels. En voldoet ú aan de strenge eisen die de wetgever aan werken op hoogte stelt.